укр
Сторінка 1 (всього сторінок 1)

Сучасна кухня оснащена різноманітними приладами і технікою, які значно полегшують наше життя. Мити самостійно посуд тепер не потрібно. Це роблять посудомийні машини. Утворилися під час готування їжі пар і гар відводяться з приміщення витяжкою. Швидко нарізати велику кількість інгредієнтів для салатів допоможуть кухонні комбайни. Для зберігання продуктів необхідні холодильники. 
На кухні також використовується багато іншої техніки. Але у продажу є обладнання, яке найчастіше застосовується в ресторанах і кафе, а звичайні користувачі ці пристрої недооцінюють і купують рідко. Напевно, у кожного виникала ситуація, коли тільки що зварений глінтвейн або кавовий напій, розлиті по чашках швидко охололи, а яблучний пиріг або ніжний повітряний омлет «осідали» після того, як їх виклали на холодні тарілки. Ви не думали, чому в ресторанах їжа, поставлена на стіл, довго залишається гарячою? Це все тому, що в таких закладах посуд попередньо підігрівається. 
Професійні кухарі розбираються в вишуканої кухні і тому знають, що температурні показники посуду важливі для збереження консистенції, смакових якостей, а також аромату страв.
І тому для цих цілей в кафе і ресторанах, а також на приватних кухнях використовуються підігрівачі посуду. Досвідчені ресторатори знають, що для певного виду страви необхідна своя методика підігрівання посуду. Існує ряд страв, які потрібно подавати лише в підігрітій тарілці:
• Плов та інші страви, до складу яких входять входить рис, тому що він по краях може підсохнути. А це в свою чергу призводить до того, що страва може втратити екзотику оформлення і смакові якості. 
• Салати, які подаються з певною температурою.
• Зелений чай, експрессо, а також капучіно подається в підігрітих чашках. Чай в такому посуді довше зберігає цілющі властивості, а кава повільніше остигає і виділяє більше приємних ароматів. 
Дані агрегати значно полегшувати життя мамам з маленькими дітками, тому що завдяки цим пристроям можна легко нагріти пюре в баночках або молочної суміш для малюків. Купити підігрівач посуду можна в інтернет-магазині Foroom. На нашому сайті ви зможете придбати якісне обладнання за доступними цінами. 
Види шаф 
Виробники виготовляють підігрівачі посуду в двох варіантах: окремо стоять і вбудовувані. Перша модель пристрою має власний корпус і легко монтується на кухні. Необхідно тільки вибрати обладнання відповідних габаритів, поставити на кухні і включити. Підігрівач посуду, який вбудовується в меблі, найчастіше використовується на кухнях. Висота техніки може бути від 14 см до 27 див. Завдяки таким параметрам обладнання не займає багато місця і його можна встановити прямо під кавовим апаратом або духовою шафою. 
У продажу є як універсальні підігрівальні шафи для посуду, так і пристрої, що мають вузьку специфікацію. Наприклад, прилади для підігріву чашок і тарілок. 
В залежності від місткості техніки вона буває наступних видів:
• Побутові. Вони мають невелику місткість (не більше 20 тарілок). Шафи можуть бути оснащені додатковими опціями. Наприклад, приготування опари або розморожування. Дорогі моделі можуть бути оснащені таймером. 
• Професійні. Техніка, яка використовується на професійних кухнях, має місткість понад 20 тарілок. Найчастіше такі моделі окремо стоять. Вони оснащуються регульованими полицями і ніжками. 
Переваги шаф для підігріву посуду
Підігрівачі посуду володіють рядом переваг:
• Пристрій створює найкращі температурні умови для подання приготовлених страв і різноманітних напоїв. 
• Ця техніка дає можливість зберегти готову їжу в гарячому стані протягом певного проміжку часу. Ці страви набагато корисніше тих, які після остигання розігрівалися. 
• Вся посуд, поміщена в такий шафа, рівномірно прогрівається. 
• Такі шафи відрізняються простотою обслуговування, експлуатації і їх можна легко помити. Для використання підігрівача не потрібні спеціальні навички.
• Все обладнання виготовляється з харчової сталі. 
• Більшість моделей мають компактні розміри і тому легко впишуться в інтер'єр невеликої кухні. 
• Така техніка дозволить будь-якому кафе або ресторану створити ідеальну атмосферу комфорту для відвідувачів закладу. 
Особливості використання техніки 
Шафа для підігрівання посуду не варто встановлювати біля електричних печей, джерел відкритого полум'я або будь-яких інших джерел тепла. Також не варто встановлювати техніку на вологу, мокру або легко займисті поверхню. 
Перш ніж використовувати обладнання необхідно протерти внутрішню поверхню вологою ганчіркою з допомогою щадного миючого речовини і обережно просушити пристрій. 
Розміщувати в пристрої варто тільки чисті і сухі тарілки і чашки. Посуд необхідно ставити перевернутої. Кухонний інвентар залишається теплим весь час, поки працює техніка. 
Комфортність використання шафи для підігріву посуду забезпечують:
• Нековзний килимок. Найчастіше її роблять з силікону. Завдяки килимка посуд, поміщена в ящик, має надійне положення. При необхідності його можна легко дістати для проведення чищення. 
• Система охолодження пристрою. Вона дозволяє запобігти появі опіків, тому що поверхня приладу не нагрівається.
• Телескопічні направляючі. Використання цих засобів дозволяє повністю дістати внутрішню камеру, а також забезпечує вільний доступ до неї. 
• Захисне відключення. Переживати за те, вимкнена техніка, чи ні, не варто. Якщо ви пішли з дому і забули вимкнути обладнання, завдяки цій функції прилад сам припинить свою роботу. 

Чому не варто використовувати духовку для підігріву посуду?
Мінімальна температура духовки – 100 °C. Витримати сильне нагрівання може тільки посуд, виготовлений з кераміки, сталі та алюмінію. З тонким порцеляною потрібно делікатно звертатися. 
У вас виникла необхідність підігріти посуд для подавання страв і вирішили зробити це в духовці? Гарячу обпалює тарілку важко буде взяти в руки, не використовуючи при цьому рукавичок. Надмірно розпалилися тарілки потрібно буде остуджувати. Також витрачається зайва електрична енергія. З допомогою подогревательных шаф можна швидко і набагато ефективніше підігріти посуд. Дбайливе ставлення до тарілок і чашок, забезпечує використання індикаторів та спеціальних регуляторів. 
Функція Push2Open
Підігрівач посуду може бути оснащений функцією миттєвого відкривання. Варто тільки натиснути на передню панель і після цього вона плавно висунеться на відстань, що дозволяє висунути піддон. 
Управління
Підігрівачі посуду мають наступні типи управління:
• Механічне. Недороге обладнання комплектується поворотними перемикачами. Такі механізми відрізняються зручністю, надійністю і мають невисоку ціну. 
• Сенсорне. Такий тип управління використовується в дорогій техніці. Для контролю за роботою шафи застосовується сенсорна панель. Це пристрій має стильний вигляд. А відсутність на приладі виступаючих елементів дозволяє швидко і легко почистити сенсорну панель. Користувачеві досить доторкнутися до панелі та обладнання включиться. Техніка з представленим типом управління відрізняється більшою вартістю. 
Функції подогревательных шаф
Підігрівачі посуду, представлені в каталозі нашого магазину, можуть мати наступні можливості:
• Розморожування продуктів. Ця техніка добре справляється з цим завданням. Всі звикли застосовувати для таких цілей мікрохвильовку з опцією розморожування. Ця техніка впливає на їжу мікрохвилями і через це шматок м'яса може бути злегка приготований зовні і повністю розморожений всередині. Продукт, поміщений в мікрохвильовку, втрачає свою соковитість. А підігрівальні техніка підтримує потрібну температуру і не діє на їжу мікрохвилями і завдяки цьому вона природним шляхом розморожується. 
• Підігрів випічки і різноманітних страв. Таку техніку можна використовувати для приготування тіста. Досить виставити необхідні температурні показники і помістити продукт в теплу камеру. Любителі солодкого не можуть без випічки. А процес готування дріжджового тіста дуже трудомісткий. Потрібно не тільки правильно його вимісити, але і рівномірно підігріти. В підігрівачах посуду тісто підійде ідеально. 
• Проміжні роботи з готуванні страв, такі як доведення до готовності, ловлення або опалення. Пристрій делікатно виконає всі вище вказані дії. Якщо помістити в шафу для підігріву каструлю з овочами і м'ясом, блюдо вийде смачним і користувач зможе істотно заощадити електроенергію. 
• У шафі можна впродовж певного часу зберігати їжу теплою. Така опція стане в нагоді в тому випадку, якщо страви вже приготовані, а гостей ще немає. Необхідно встановити температуру підігрівача в 50-60°C і поставити в камеру тарілку зі стравою. Коли буде виконуватися сервіровка столу користувач обладнання зможе подати продукти оптимального підігріву. 
Але не кожен шафа має додаткові опції. Деякі моделі можуть використовуватися лише для підігріву посуду. 
Як влаштовано обладнання 
Шафа для підігрівання посуду своєю конструкцією схожий на духова шафа. Корпус приладу проводиться з алюмінію або нержавіючої сталі. Внутрішні поверхні виготовляють із загартованого скла, яке може витримати великі температури. В середині пристрою розташована металева сітка, в яку можна розкладати посуд. 
У нижній частині шафи знаходиться нагрівальний ТЕН. Для контролю за роботою цього приладу використовується терморегулятор. Підігрівач посуду в залежності від моделі здатний підтримувати температурні показники від 30 до 110 °C. Більшість моделей мають верхню межу підтримки температури 80°C.
Таке обладнання може бути укомплектований вбудованим вентилятором. Це пристрій піднімає тепле повітря від Тена і завдяки цьому рівномірно розподіляється по всій камері. Через це відсутня недогрів верхніх тарілок і пере

Розгорнути